Gå direkt till innehåll
Kunskapswebinarium: Archicad från skiss till färdig projektering

Blogginlägg -

Kunskapswebinarium: Archicad från skiss till färdig projektering

Längtar du efter yrkesutveckling inom arkitektur – eller är nyfiken på hur arkitekter tar fram skisser och ritningar för framtidens byggnader? Här kan du kliva in i vår arbetsprocess, när vi på Arkitektbolaget bjuder på vår kunskap i ett filmat webinarium.

Nordic BIM Group bjöd in Arkitektbolaget att hålla ett webinarium där vi visar hur vi använder designprogrammet Archicad från första skiss fram till färdig projektering. Det hjälper oss att uppnå trygghet, effektivitet och flexibilitet genom hela arbetsprocessen.

I webinariet visar vi inifrån programmet hur vi tar fram tydliga och pedagogiska ritningar, bygghandlingar och inspirerande presentationsmaterial i alla skeden. Vi demonstrerar också visualiseringsprogrammet Twinmotion, som kopplas sömlöst till Archicad och skapar högkvalitativa renderingar av byggnaderna i realtid.

De flesta projekt förändras under vägen på grund av nya förutsättningar och beslut: här får du lära dig hur man rör sig mellan programmen, enkelt gör ändringar på ett felsäkert sätt och höjer kvaliteten i slutresultatet.

Starta filmklippet och välj symbolen för helskärm, så ser du tydligare alla detaljer. 

Kategorier

Kontakter

Karin Hård af Segerstad

Karin Hård af Segerstad

Presskontakt Arkitekt SAR/MSA VD 0470-490 86

Ett innovativt arkitektkontor

Arkitektbolaget är det småländska arkitektkontoret. Vi arbetar nära våra kunder och bistår fastighetsägare och samhällsbyggare med innovativa lösningar vid nyskapande och förädling av fastigheter.

Med fokus på nyttan, hållbarheten och skönheten är vi en engagerad guide från analys, idé till färdiga handlingar.

För oss betyder småländskt; innovativt, klyftigt och nära. Vi är tillgängliga och engagerade, och arbetar fokuserat tillsammans med våra kunder för att hitta det klyftigaste, mest innovativa svaret på uppdragets fråga.

Vår vision: Tillsammans förändrar vi världen med spännande och hållbar arkitektur.

Arkitektbolaget
Kronobergsgatan 5
35233 Växjö
Sverige